Development

De motor onder de kap van het design

We ontwikkelen graag

Applicaties op maat

We zullen er alles aan doen om een applicatie te maken die precies doet wat jij wilt.

Iedereen is een beetje anders.

Daarom leggen we je graag onze werkwijze uit, zodat je weet hoe we het aanpakken.

The sky is the limit!

Heb je een top idee? We zullen je idee tot uitvoering brengen! Bijna alles is mogelijk. Naast het programmeren van je applicatie maken we ook graag het design. We voorzien je zo van een bruikbaar totaalpakket.

Eerste hulp bij applicaties

Laat je een applicatie door JuNiQ ontwikkelen en hosten? We staan 7 dagen per week voor je klaar om je te ondersteunen bij alle problemen die je tegenkomt en lossen het graag voor je op.

Upgrade nodig?

Ben je (toevallig) al in het bezit van een website maar is deze toe aan vernieuwing? Is je applicatie hopeloos verouderd of vertraagd? JuNiQ vernieuwd graag jouw volledige applicaite om weer te voldoen aan de huidige standaaarden.

Enthousiast?

Wij ook! Aarzel niet om eens contact met ons op te nemen om te kijken of we je dromen waar kunnen maken.

Kopje koffie?
Misschien wil je ons eerst nog wat beter leren kennen.

Wie zijn we en wat doen we?

JuNiQ tilt webapplicaties tot een nieuw niveau. We werken uitsluitend met goed aangeschreven frameworks voor zowel frontend als backend development. Op die manier zorgen we ervoor dat de applicatie makkelijk beheerbaar is, voor zowel ontwikkelaars als de eigenaar van de applicatie.

Overigens is dat nog niet alles: waar bijna alle internetbureau's eigenlijk alleen kijken naar hun huidige kennis en dat wat de klant wilt, kijkt JuNiQ een stapje verder. We kijken niet alleen naar de wensen van de klant, maar ook naar de ervaring die een bezoeker van een applicatie heeft. Hebben we ergens geen verstand van? Dan nemen we de tijd om ons te verdiepen voordat we aan de applicatie gaan werken. Zo garanderen we een prettige ervaring.

JuNiQ: Unieke producten, op maat gemaakt!

Laten we samenwerken om je droom waar te maken!

Contact opnemen
TOP