Development proces

Van A tot Z: hoe werkt het nou precies?

01
Brainstormsessies!

Je wilt een applicatie hebben, en je wilt weten of wij dat voor je kunnen maken. Wij willen dat ook graag weten: daarom graag we gaan even (digitaal) met je om tafel om je idee te bespreken. Zijn er onhaalbare delen, hebben we misschien tips of toevoegingen vanuit onze ervaring? Dan laten we je dat weten. Wat in ieder geval belangrijk is is dat er een compleet idee op ons digitale papier staat.

02
Design

Leuk dat je idee nu op ons digitale papier staat, maar nu moet de applicatie in elkaar gezet worden. Bij JuNiQ beginnen we graag met het ontwerp. We willen er voor zorgen dat jouw ervaring, maar ook die van je bezoeker goed is. Daarom zorgen we er eerst voor dat alles er uit ziet zoals we samen besproken hebben. We zorgen later wel dat het systeem ook met dit ontwerp overweg kan!

03
Development

Nu de applicatie langzaam vorm begint te krijgen in de zin van een ontwerp, moet hij dynamisch gemaakt worden. Misschien kies je voor een CMS systeem waarbij je de inhoud van je je site makkelijk zelf aan kan passen (dat is een aanrader! Scheelt veel telefoontjes.) of voor complete gebruikerssystemen met registratiemogelijkheden. Dit alles moet in elkaar gezet worden en is het meest tijdrovend. We verdelen dit dan ook vaak in meerdere 'issues' (onderdelen) en houden je graag op de hoogte van de voortgang. Je kunt deze overigens vanuit huis bekijken op onze acceptatieomgeving.

04
De eerste tests

Hoewel elke meter code die we typen standaard getest word zodra hij in het product verwerkt word, beginnen we nu met een aantal serieuzere tests. We laten een aantal proefkonijnen, waaronder jij als toekomstige eigenaar van het product, alle onderdelen uittesten om te kijken of er iets niet naar behoren werkt. Bij problemen lossen we die zo snel mogelijk op zodat de zogenaamde 'livegang' nog sneller kan!

05
We gaan live!

Nadat alle tests uitgevoerd zijn en jij als eigenaar het groene licht geeft, word het eindproduct opgeleverd. Dit kan op meerdere manieren. In de meeste gevallen verzorgt JuNiQ in samenwerking met DALTCORE de webhosting. Wij zorgen voor het opzetten van de 'live' applicatie en het onderhoud aan de applicatie. Je kunt natuurlijk ook een .tar.gz ontvangen met basis instructies, maar bent dan zelf verantwoordelijk voor de opzet.

06
Tests en onderhoud

Indien gehost door JuNiQ, kunnen we afspraken maken over tests en onderhoud. Met een simpele Service Level Agreement kun je ons vragen om nieuwe zaken uit te proberen en je applicatie up to date te houden.

JuNiQ: Unieke producten, op maat gemaakt!

Laten we samenwerken om je droom waar te maken!

Contact opnemen
TOP