Ons aanbod

Wat we willen en kunnen doen

Design

Een ontwerp nodig voor een applicatie van JuNiQ, of voor uw eigen bedrijf, project of product? Wij maken ontwerpen voor web en promotiemateriaal.

Meer lezen
Topservice

Is het allemaal even lastig of kom je er gewoon niet uit? Geen probleem! We zullen dezelfde dag nog reageren op uw contactverzoek.

Makkelijke configuratie

Al onze producten zijn gemaakt vanuit het oog van de 'normale' gebruiker; niet die van een developer. Daarom is de configuratie gemakkelijk aan te passen. Geen gedoe met zelf code typen of contact opnemen zodra er iets veranderd moet worden.

Krachtige prestaties

Al onze hosted producten en websites worden gehost op de krachtige servers van DALTCORE. Hierdoor bent u verzekerd van een stabiele uptime, hoge snelheid en snelle service.

Meer lezen over onze samenwerking
Applicaties op maat

Niet tevreden met één van de standaard applicaties die JuNiQ aanbied omdat je fantasie verder rijkt dan die van ons? Neem dan even contact met ons op! Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag of we een applicatie op maat kunnen maken.

Meer over development
Iedereen tevreden

Al onze producten worden uitgebreid getest en met specifieke doeleinden ontwikkeld. Wij kijken dan ook niet alleen als developer naar het product, maar ook als 'koper' (het bedrijf wat het product aanschaft) en de uiteindelijke eindgebruiker van het product.

JuNiQ: Unieke producten, op maat gemaakt!

Laten we samenwerken om je droom waar te maken!

Contact opnemen
TOP